Jornada de conferències “La imatgeria festiva catalana, constructors i imatgers”

La setmana passada, gran part dels constructors de gegants i imatgeria del país es van aplegar al centre Artesania Catalunya, al cor de Barcelona, en la jornada de conferències organitzada per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) com a sessió prèvia a la propera jornada del Congrés Nacional que tindrà lloc a Olot el dissabte 20 de setembre.

FAAOCEls constructors i imatgers van poder-hi posar en comú diversos aspectes i punts de vista per poder arribar a assolir bons consensos en el Congrés. Al llarg de tot el matí, artesans, constructors i geganters van poder exposar les seves opinions vers la necessitat, per una banda, de dignificar l’ofici d’imatger i donar-li la importància necessària i, per l’altra, d’aconseguir una formació reglada i específica en aquest aspecte.

En aquesta pàgina de la FAAOC podreu trobar un resum molt complet del desenvolupament d’aquesta primera jornada, que va posar els fonaments per a la propera sessió de construcció d’imatgeria que se celebrarà a Olot. Sens dubte, una gran ocasió per poder assolir objectius i per poder fer front comú com a sector.

Aquí podeu baixar el programa del congrés del proper dissabte 20 a Olot

Les inscripcions ja s’han obert en aquesta mateixa pàgina. Us hi esperem!

Cap comentari

Deixa un comentari