Jornada de debat de l’ACGC: Ciutat Gegantera de Catalunya

L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i la comissió de Congrés encetem les jornades de debat sobre el funcionament de la nostra entitat i les seves festes.

El dissabte 30 de març, al centre cívic “Les Tovalloles” de Sant Feliu de Llobregat, es celebrarà la primera jornada de debat de l’ACGC, on es tractarà tot el que envolta la festa més emblemàtica de l’Agrupació, com és Ciutat Gegantera de Catalunya.

En les setmanes anteriors s’ha realitzat una enquesta al món geganter amb diferents preguntes sobre aquesta festa, les respostes de la qual serviran com a fil conductor per debatre diversos temes sobre Ciutat Gegantera de Catalunya.

Us convidem que hi participeu en aquesta jornada i doneu la vostra opinió. De ben segur les vostres aportacions, siguin quina sigui la visió que en tingueu, ajudaran a fer que entre tots tinguem una festa que ens hi puguem sentir identificats.

Els propers dies rebreu informació més detallada sobre la jornada, però de moment reserveu-vos el dissabte 30 de març per assistir a aquesta interessant jornada de debat.

Cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.