Primera sessió del Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva: Olot, 20 de setembre

El Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva agafa cos i forma, i el proper ​20 de setembre donarà el tret inicial amb la primera seu: Olot.

Aquesta primera jornada de Congrés, organitzada amb la col·laboració de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, el Museu dels Sants i l’Ajuntament d’Olot, serà monogràfica, dedicada als artesans i constructors de gegants i imatgeria i a tots els aspectes relacionats amb la seva activitat: els materials antics i nous, les figures com a patrimoni, els aspectes clau en el procés de compra i construcció de figures, etc.l1_4_logo_estrellaDamm

La d’Olot serà la primera sessió del Congrés, que anirà desenvolupant-se en diverses seus de tot el territori durant aquest any i el vinent, i abarcarà diverses temàtiques relacionades amb totes les vessants del món dels gegants i la imatgeria festiva.

A mesura que es vagin confirmant dates finals per a les properes seus, es faran públiques. A més, ja s’ha posat en funcionament el lloc web www.paisgegant.cat, que serà el canal de comunicació oficial per al Congrés, les inscripcions dels participants i tots els aspectes relacionats.

No dubteu a participar-hi per poder assolir, entre tots, una nova fita que ens permeti posar les bases del que ha de ser el món geganter del segle XXI.

A continuació trobareu el programa de la sessió d’Olot, que ben aviat ampliarem amb més detalls i informació sobre els diferents ponents:

logo_pdf_lg Programa congrés Olot. Figures festives i mans creadores

Ben aviat us farem arribar el programa detallat d’aquesta primera jornada, que esperem que sigui ben profitosa per posar idees i conceptes en comú i per assolir objectius comuns en aquest sector.

2 Comentaris

Deixa un comentari