Programació jornada de debat Ciutat Gegantera de Catalunya

Ja està tot a punt perquè el dissabte 30 de març es dugui a terme la primera jornada de treball sobre l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), centrada en una de les seves festes més emblemàtiques, la Ciutat Gegantera de Catalunya.

Aquesta jornada de debat, que ha creat una gran expectativa gràcies als darrers canvis de tendències en la seva organització, es realitzarà a Sant Feliu de Llobregat, seu de l’ACGC, i concretament al Centre Cultural “Les Tovalloles” (Riera de la Salut, 7, Sant Feliu de Llobregat).

L’acreditació dels assistents s’iniciarà a les 9:30 del matí. Recordem que, per tal de poder assistir a aquesta jornada, prèviament s’ha d’inscriure a través d’un usuari registrat del web. Podeu accedir directament a la inscripció pel següent enllaç:
www.mongegant.cat/formulari-inscripcions

A les 10:00 del matí serà la inauguració oficial de la jornada del treball per part de Manel Martínez, regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i de Valentí Serra, president de l’ACGC.

A les 10:15 del matí en Jan Grau posarà les bases per començar la jornada de debat, a través de reflexions, història i les dades de l’enquesta de la Ciutat Gegantera de Catalunya.

Després d’una breu pausa pel cafè, a les 11:30, es començaran les reunions de quatre grups de treball amb les següents temàtiques:

  • Conceptes: què significa, per què celebrar-la…
  • Activitats: programació del cap de setmana, quins són necessaris, prescindibles…
  • Actes propis: esdeveniment protocol·laris, recepcions, inauguració, parlaments, monument…
  • Compromisos: implicació població, us dels gegants, difusió mediàtic…

Els participants de la jornada hauran escollit en la inscripció a quin grup de treball volen participar. Cada grup de treball tindrà un responsable i dinamitzador.

A les 13:30 del migdia es farà una pausa per dinar, i es reprendrà de nou el treball a les 15:30 de la tarda, on cada grup de treball es reunirà de nou per recopilar els acords i les conclusions de la reunió del matí.

A les 16:00 de la tarda serà l’hora de ficar en comú les conclusions dels diferents grups de treball, i iniciar el debat entre tots els participants de la jornada, per intentar assolir unes conclusions sobre els diferents temes tractats.

Podeu descarregar el programa oficial de la jornada mitjançant el següent enllaç:

logo_pdf_lg Programa jornada de debat Ciutat Gegantera de Catalunya

Segur que la jornada oferirà debats molt interessants, ja que Ciutat Gegantera de Catalunya és un tema molt sensible per persones del món geganter. Per aquesta raó us animem a inscriure-us en aquesta apassionat jornada de treball.

Cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.