Quan els peus els donen vida, ponents de Badalona

Badalona ja ho té tot a punt per acollir aquest dissabte 22 d’octubre la cinquena sessió del Congrés d’Imatgeria Festiva País Gegant al Museu de Badalona, amb una jornada que abordarà el Ball dels Gegants i de l’Àliga a càrrec de diferents experts en la matèria que posaran sobre la taula el ball de l’imatgeria, una peça clau per a les nostres figures.

El congrés començarà a les 10.30 amb una ponència que parlarà dels Balls de gegants, la seva evolució i procés a càrrec d’Albert Abellan i Estañol.

Més tard, a les 11.45 Àlex García farà una ponència que explicarà com s’elaboren les coreografies. Una mica més tard, a les 12.30, Adrià Abellán parlarà de les melodies.

Ja al migdia, a les 13.15, començarà una taula rodona que crearà debat entorn a la temàtica de la sessió: el Ball de Gegants. Hi participaran: Àlex García, Adrià Abellán, Montserrat Garric i Jan Grau i Nil Rider en serà el moderador.

A les 17h, Jan Grau i Ramon Saumell faran una ponència sobre el solemne Ball de l’Àliga. I una hora més tard, a les 18h, Montserrat Garric ens parlarà de les diferents tipologies de balls de gegants que hi ha.

Per finalitzar la jornada Oriol Rodríguez ha organitzat un taller que ensenyarà les principals pràctiques de balls de gegants, moviments, peus i contrapeus per saber una mica més d’aquest art de fer dansar les grans figures.

Si vols conèixer millor els ponents que participaran a la sessió aquí tens els seus currículums.

logo_pdf_lg Ponents sessió Badalona “Quan els peus els donen vida”

A l’enllaç següent podràs trobar un mapa de situació dels espais a Badalona, amb els accessos per arribar al Museu de Badalona, seu de la sessió, així com possibles zones d’aparcament i locals de restauració.

Mapa d’espais de la sessió a Badalona

Us esperem a tots a Badalona!

Cap comentari

Deixa un comentari