Resultats enquesta Ciutat Gegantera de Catalunya

En motiu de la celebració de la jornada de debat sobre Ciutat Gegantera de Catalunya, i per tal de poder tenir una visió el més àmplia possible referent al pensament general sobre la festa per excel·lència de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), es va fer arribar a totes les colles associades una enquesta amb 10 preguntes relacionades amb la Ciutat Gegantera de Catalunya.

A principis d’any es va donar per tancada aquesta enquesta. En total han estat 132 persones que han participat a l’enquesta. Possiblement el número de participants va ser menys de l’esperat, però tot i així aquests 132 participants donen un univers prou ampli per saber l’opinió sobre els temes tractats a l’enquesta.

Al següent enllaç podreu descarregar el document amb el resultat de les preguntes tancades, és a dir, aquelles que només permetien una determinada resposta.

logo_pdf_lg Enquesta Ciutat Gegantera de Catalunya

Algunes de les respostes són prou interessants i inclús polèmiques, com per exemple el fet que gairebé 3/4 parts dels participants no estan d’acord en limitar la participació de gegants. També trobem respostes sorprenents (o no), com que un dels punts que els participants creuen més necessari a la Ciutat Gegantera de Catalunya són els àpats, com dinar, sopar i esmorzar.

Tots aquests resultats de l’enquesta i molts altres punts seran la base per la jornada de debat d’aquest proper dissabte 30 de març a Sant Feliu de Llobregat. Sens dubte una jornada que promet ser apassionant i d’un debat intens, com així demostra el ampli número de persones que ja s’ha inscrit a al jornada. T’ho perdràs?

Cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.