Terrassa, 30 de maig: Caps de Festa

Tal com s’ha anunciat a les xarxes socials en les darreres setmanes, es reprenen les jornades del congrés País Gegant aquest mes de maig. La propera sessió serà el proper dissabte, 30 de maig, a la ciutat de Terrassa.

cartell-terrassaEl títol d’aquesta nova sessió, Caps de festa, ho diu tot sobre el contingut de la jornada: el món dels nans i capgrossos catalans, des de la teatralitat dels personatges fins als aspectes tècnics necessaris per crear i portar nans i capgrossos, el paper que han de tenir a les festes i molt més.

Ja s’han obert les inscripcions a la pàgina web:

http://www.paisgegant.cat/inscripcio-congres-terrassa-caps-de-festa

Us animem a participar d’aquesta sessió, per tal de poder aconseguir un bon quòrum per poder arribar a acords i avançar en aquest camp tan important de la imatgeria, així com per poder posar unes bones bases per al futur.

Així mateix, us recordem que, per tal de preparar les properes sessions, s’està duent a terme un cens en línia dels balls de gegants i capgrossos de les nostres terres. A continuació us n’indiquem els enllaços, on trobareu els formularis per introduir la informació:

· Cens de balls de gegants
· Cens de balls de nans i capgrossos

Us animem a participar de tots els actes de País Gegant d’aquest any 2015, per aconseguir, entre tots, millorar i dignificar els diversos aspectes del món geganter. Us esperem a Terrassa!​

Cap comentari

Deixa un comentari